Baking soda voor stomerij

Deze tapijtreiniger voor thuis is ook effectief voor uw autotapijt. Het enige wat u hoeft te doen is dit product op uw autotapijt te smeren en vervolgens de hele nacht door het hart van de vezels te laten trekken. De volgende dag zal een goede afzuiging al het vuil verwijderen dat door het zuiveringszout is vastgehouden. Deze operatie maakt het ook mogelijk om het interieur van de auto te desinfecteren en de kleur op te fleuren wanneer deze nieuw is. Het is verstandig om het elke 6 maanden te herhalen.


De autoshampooer voor uw tapijt

Meer geavanceerd voor het losmaken van de automat, is dit apparaat uitgerust met 2 tanks om het werk van het wassen en spoelen van de automat tegelijkertijd uit te voeren. Het kan het tapijt en andere essentiële bekleding van uw auto grondig reinigen. Dit apparaat injecteert de reinigingsoplossing op het te wassen onderdeel, via de uiteinden van het wasgereedschap. Dan zuigt hij het weer op met al het vuil dat zich erin heeft opgehoopt en giet het in de vuilwatertank.


De stoomreiniger voor uw tapijt

Het is een krachtig apparaat dat zich kan ontdoen van opgehoopt vuil en alle vlekken op uw autotapijt zonder tijd te verspillen. U kunt de hoeveelheid stoom die het produceert en de kracht van de lancering (of druk) aanpassen om vlekken en vuil te verwijderen. Dit apparaat is zeer praktisch om het wassen van uw automatten te perfectioneren. De beste stoomreiniger moet een druk hebben tussen de 3 en 6 bar.


.