𝙋𝙍𝙊𝘿𝙐𝙄𝙏𝙎 𝙄𝙉𝘿𝙄𝙎𝙋𝙀𝙉𝙎𝘼𝘽𝙇𝙀𝙎 𝘿𝙐 𝙈𝙀 𝙑𝙀𝙍𝙏 𝙑𝙀𝙍𝙏 𝙑𝙀𝙍𝙏

Publié par Laurent Pas le1. Blanc de Meudon: of wit uit Spanje. Het is een wit krijt dat reinigt en ontvet. Licht schurend, het laat oppervlakken glanzen zonder ze te krassen.
2. Witte azijn: ideaal in alle situaties, het is HET essentiële product: het maakt los, ontkalkt, reinigt, ontgeurt, ontvet, desinfecteert...
3. Citroensap: ontkalkt, maakt los en desinfecteert.
4. Marseillezeep: voor textiel. De oorsprong van Marseillezeep komt van de zeep afkomstig uit Aleppo in Syrië, die al duizenden jaren bestaat. De methode om het te maken, op basis van olijfolie en laurier, verspreidde zich door het Middellandse-Zeebekken, na de kruistochten, door Italië en Spanje, om Marseille te bereiken.
5. 100% Pin Extract: Inderdaad, 100% Pin Extract natuurlijke wasmiddelen hebben superkrachten... 💥Omdat je ELK synthetisch wasmiddel dat je in huis hebt kunt vervangen 💥Maar ook voor het ontvetten en dieper reinigen dan een supermarkt wasmiddel...
💥Omdat het alleen gezondere ingrediënten bevat voor jou, je huid en je gezin.
💥 Behalve dat ze zeer geconcentreerd en zeer compact zijn, gaan ze tot drie keer langer mee dan concurrerende wasmiddelen van gerenommeerde merken.
💥 En tot slot leer ik je hoe je ze persoonlijk kunt gebruiken!
💥 Als je het goed hebt gelezen, wordt THE "100% Pin Extract" DETERGENT geleverd met een handleiding om onmiddellijk te leren hoe je natuurlijk wasmiddel gebruikt en de lucht die je thuis inademt te beschermen.
6. Zand: schuurmiddel (toegevoegd aan water om verbrande pannen te herstellen).
7. Krantenpapier: voor ramen, nat of droog tot een bal gerold.
8. Etherische oliën: ze zuiveren en parfumeren. Het is een concentraat van vluchtige aromatische (geurende) verbindingen van een plant verkregen door mechanische extractie of destillatie.
9. Natriumbicarbonaat (of soda): desinfecteert, maakt los, ontkalkt en doet de kleuren (van tapijten) herleven. Wees voorzichtig, er zijn drie verschillende kwaliteiten van zuiveringszout: technisch, voedsel en medicinaal. Zelfs als de benaming hetzelfde is, zijn de zuiverheidscriteria niet hetzelfde. Zorg ervoor dat u technische kwaliteit alleen voor huishoudelijk gebruik gebruikt. Foodgrade wordt aangegeven met de FCC-code.
10. Bijenwas: natuurlijk polijstmiddel.
11. Terre de Sommières: het is een vlekverwijderaar en een ontvetter. Het land van Sommières werd ontdekt in de buurt van het dorp Sommières in de buurt van Montpellier. Ter plaatse is de ambachtelijke exploitatie ervan altijd beperkt gebleven en beperkt tot hoofdzakelijk Franse consumptie. Terre de Sommières wordt momenteel gewonnen uit steengroeven in het Middellandse-Zeegebied, met name in Marokko, waar het bekend staat als Savon de Fez.
12. Lijnolie: natuurlijke was voor het onderhoud van vloeren en meubels.
13. Olijfolie: verzacht, onderhoudt meubels.
14. Wasnoten: natuurlijke zeep, multifunctioneel voor lichaam en huis. Sapindus is een boom die groeit in alle warme gematigde en tropische streken van de planeet, vooral in Azië. De vruchten zijn rijk aan saponine, een natuurlijk antibacterieel reinigingsmiddel dat de pit beschermt.

#vlek #reiniging #product #milieu #ecologie #klimaat #natuur #gezondheid #zerodechet #innovatie #moeder #wattrelos #roubaix #paris #frankrijk #lyon #Marseille #Bordeaux #Toulouse #Lille #bruxelles #brussels #Luik #nice

tache nettoyage produit environnement ecologie climat nature sante zerodechet innovation mother wattrelos roubaix paris france lyon Marseille Bordeaux Toulouse Lille bruxelles brussels Liege nicePartager ce message← Message plus ancien Message plus récent →


Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant leur publication.

Haut