Verschillende soorten antibiotica kunnen verschillende soorten bacteriën en parasieten bestrijden, dus artsen schrijven antibiotica voor op basis van de specifieke bacteriën (bacteriën of parasieten) die de infectie veroorzaken.


Dus als het een kleine ziekte is, waarom wend je je dan niet tot de natuur. De natuur ons voorziet van veel natuurlijke antibiotica in de vorm van fruit, specerijen, groenten, kruiden, enz.?
Natuurlijke antibiotica kunnen inderdaad bepaalde virale en schimmelinfecties weerstaan. Wat nog belangrijker is, ze zullen niet de "goede" bacteriën doden die het menselijk lichaam nodig heeft.
𝗟𝗘 𝗠𝗜𝗘𝗟 𝗗𝗘 #𝗠𝗔𝗡𝗨𝗞𝗔
Honing, vooral Manuka-honing, is een krachtig antibioticum.
Het heeft antibacteriële, ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen.
Een onderzoek uit 2014 wees uit dat honing het vermogen heeft om infecties te bestrijden, waardoor het voor bacteriën moeilijker wordt om resistentie te ontwikkelen. De unieke combinatie van waterstofperoxide, zuurgraad, osmose, suiker en polyfenolen helpt bacteriële cellen te doden.
Om optimaal te profiteren van de antibiotische eigenschappen van honing, moet je het altijd rauw en biologisch gebruiken. Als het betaalbaar is, lijkt #Manuka-honing de perfecte keuze.
Omdat het het onderwerp is van vele onderzoeken, met name bij de behandeling van bepaalde lokale wonden, is het effectief. Om bijvoorbeeld het immuunsysteem te stimuleren, kun je elke dag een gelijke hoeveelheid van een mengsel van honing en kaneel eten.
𝗟’𝗘𝗫𝗧𝗥𝗔𝗜𝗧 𝗗𝗘 𝗣𝗘́𝗣𝗜𝗡𝗦 𝗗𝗘 #𝗣𝗔𝗠𝗣𝗟𝗘𝗠𝗢𝗨𝗦𝗘 t0> Grapefruitzaadextract is een krachtig natuurlijk antibioticum.
Het heeft antiseptische, schimmeldodende en antivirale effecten.
Het is bekend dat het effectief is tegen meer dan 800 bacteriën, virussen, meer dan 100 schimmelstammen en vele parasieten.
Bovendien is grapefruitzaadextract rijk aan antioxidanten, die de natuurlijke immuniteit van het lichaam helpen versterken.
Meestal gebruikt in de volgende situaties:
– gastro-intestinale aandoeningen
– gistbesmettingen
– allerlei soorten verkoudheid
– KNO-infecties
– schimmelinfecties van de huid en nagels
– urineweginfecties
– zelfs ernstige immuundeficiënties
– chronische vermoeidheid
– candidiasis
– diarree
– griep
– schimmelinfecties
– roos
– wratten
– overmatig zweten
– eczeem
– gingivitis
– voedselvergiftiging
-cholera
– desinfectie van wonden
– desinfectie van drinkwater
– Helicobacter pylori
Grapefruitzaadextract bestaat bijna uitsluitend in vloeibare vorm.
Natuurlijk geef ik de voorkeur aan biologisch extract van grapefruitzaad.
𝗟𝗘 #𝗚𝗜𝗡𝗚𝗘𝗠𝗕𝗥𝗘
Gember is een geweldige specerij met talloze voordelen.
De natuurlijke antibiotische eigenschappen van gember helpen bij het voorkomen en behandelen van veel gezondheidsproblemen veroorzaakt door bacteriën.
Verse gember heeft een antibiotisch effect op door voedsel overgedragen ziekteverwekkers (zoals Salmonella).
Het is ook zeer effectief voor luchtweg- en parodontale infecties.
Gember is een van de beste preventieve maatregelen om bacteriële infecties te voorkomen. In poedervorm is het perfect voor uw gerechten.
Het is ook gemakkelijk te vinden in thee of capsules.
#𝗟’𝗘𝗖𝗛𝗜𝗡𝗔𝗖𝗘́𝗘
Echinacea produceert prachtige bloemen.
Het wordt al eeuwenlang gebruikt om veel infecties te behandelen.
Traditioneel wordt het gebruikt om open wonden, difterie, bloedvergiftiging en andere bacteriële ziekten te behandelen.
Tegenwoordig wordt dit krachtige natuurlijke antibioticum voornamelijk gebruikt om verkoudheid en griep te behandelen vanwege het vermogen om gevaarlijkere vormen van bacteriën te vernietigen, zoals Staphylococcus aureus
#𝗟’𝗔𝗜𝗟
Knoflook is een krachtig natuurlijk antibioticum dat al duizenden jaren door vele culturen over de hele wereld als medicijn wordt gebruikt.
Met andere woorden, het is zelfs een van de remedies tegen de pest in de middeleeuwen.
Knoflook heeft ook antivirale, schimmeldodende en antibacteriële effecten.
Het kan de eliminatie van schadelijke bacteriën beschermen en bevorderen.
Natuurlijke antioxidanten die rijk zijn aan natuurlijke antioxidanten kunnen vrije radicalen vernietigen, het is niet alleen een manier om het bloed te zuiveren, maar ook een van de beste manieren om de natuurlijke afweer te verbeteren.
Om de effectiviteit te testen, is het ideaal om elke dag 2 of 3 kruidnagels te consumeren. Sommige mensen kunnen knoflook zelfs op een lege maag eten om de effectiviteit te vergroten.
Knoflook past gemakkelijk in je dagelijkse leven en is een van de beste oplossingen om (in sommige gevallen) chemische antibiotica te vervangen en daarmee de darmflora te beschermen.
𝗟𝗮 #𝗣𝗿𝗼𝗽𝗼𝗹𝗶𝘀 ​​​​
Propolis is een product dat door bijen wordt gemaakt met behulp van verschillende harsen die ze verzamelen uit de knoppen en schors van bomen.
Ze induceren het in de korf om stevigheid, weerstand en steriliteit te garanderen.
Vanwege het hoge gehalte aan flavonoïden hebben propolis-voedingssupplementen antiseptische, antibacteriële en antioxiderende eigenschappen.
Aangezien het risico op propolis-allergie toeneemt naarmate de behandeling langer duurt, wordt aanbevolen om niet langer dan 2-3 weken door te gaan.
Propolis komt voor in de vorm van rauwe stukjes, capsules, tabletten, kauwgom, vloeibaar of droog extract, tinctuur, mondwater, tandpasta, zalf, enz. Daarnaast bevatten siropen (https://www.bioleven.be), kruidengeneesmiddelen of vitamine- en mineralensupplementen variabele hoeveelheden.
’𝗛𝗨𝗜𝗟𝗘 𝗗’𝗢𝗥𝗜𝗚𝗔𝗡
Oregano-olie is antiviraal en schimmelwerend, het valt ook pathogene bacteriën aan zonder schadelijke bacteriën te schaden.
Zelfs als oregano-olie effectief is tegen bacteriën, pas op!
Het belangrijkste molecuul van oregano-olie, carvacrol, kan boven een bepaalde dosis giftig zijn.
Wees dus heel voorzichtig bij het gebruik
𝗖𝗨𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔
In de Ayurveda en de Chinese geneeskunde heeft kurkuma antibiotische eigenschappen, helpt het pathogene bacteriën te elimineren en verbetert het de natuurlijke afweer van het lichaam.
Kurkuma kan ook helpen bij het voorkomen van bacteriële infecties, zoals wondinfecties. Volgens een onderzoek uit 2009 bleek de antibacteriële activiteit van curcumine (het actieve ingrediënt in kurkuma) effectief te zijn tegen Helicobacter pylori.
Kurkuma is een natuurlijk kruid dat van nature in uw dagelijkse voeding kan worden opgenomen en wordt meestal in poedervorm verkocht.
Het kan ook gegeten worden met rauwe honing (https://bit.ly/38ykevi)
1 theelepel kurkumapoeder staat gelijk aan 5 cc honing, waarvan een krachtig natuurlijk antibioticum kan worden gemaakt.
U kunt ook kurkuma-supplementen met een hoge beschikbaarheid nemen, die u gemakkelijk op internet of in natuurvoedingswinkels kunt vinden.

Door de natuurlijke antibiotische werking van olijfbladextract kan het verschillende soorten bacteriële infecties behandelen
Een onderzoek uit 2003 bewees de effectiviteit van olijfbladextract tegen bacteriën en schimmels.
Dit extract heeft ontstekingsremmende eigenschappen, kan helpen bij het "wegvangen" van vrije radicalen en heeft een gunstig effect op patiënten met milde hypertensie.
Je kunt olijfbladextract op verschillende manieren gebruiken.
Infusie.
Giet 1 liter kokend water in een bak met 50 gram gedroogde gesneden bladeren. Laat 20 minuten staan.
Zeef en drink 1 kopje na de maaltijd.
In de soep.
Kook 40 gram gedroogde en gesneden bladeren in 1 liter water gedurende 10 minuten. Zeef en drink 1 kopje na de maaltijd.
Een andere optie is om olijfbladextract als supplement te nemen.
’𝗛𝗨𝗜𝗟𝗘 𝗗𝗘 𝗖𝗢𝗖𝗢
Nog een wonder van de natuur. De voordelen van kokosolie zijn talrijk.
Het heeft schimmeldodende, antimicrobiële eigenschappen en antioxidanten die je nergens anders in de natuur zult vinden.
Gebruik kokosolie om je immuunsysteem te stimuleren, schildklier en cholesterol in balans te houden, de bloedsuikerspiegel onder controle te houden en zelfs de hersenfunctie te verbeteren. Van dit geschenk van Moeder Natuur kunnen we natuurlijk extern gebruik maken.
Voeg een lepel toe aan je ochtenddrankje, kook je gerechten ermee (kokosolie is degene die het beste bestand is tegen de hitte van het koken in tegenstelling tot andere oliën die giftige stoffen afgeven bij verhitting), voeg het toe aan je cakes enz. Bovendien is het heerlijk!
𝗟𝗘 𝗠𝗔𝗥𝗚𝗢𝗨𝗦𝗜𝗘𝗥 (𝗢𝗨 𝗡𝗘𝗘𝗠)
Neem, bijgenaamd de Indiase kruidnagel, is een ander natuurlijk antibioticum.
Het helpt de bacteriën te bestrijden die verantwoordelijk zijn voor acne en acne.
In tegenstelling tot antibiotica kan imem bacteriën weerstaan ​​zonder antibioticaresistentie te veroorzaken.
Bovendien kan Inem, omdat het antibacteriële eigenschappen heeft, verschillende soorten mondproblemen oplossen, zoals tandbederf, tandplak, gingivitis en andere mondaandoeningen.
Het kan ook huidinfecties bestrijden. Het nemen van imme-pillen kan helpen om gifstoffen die zich in het lichaam hebben opgehoopt te verwijderen en ze te bevrijden van parasieten.

#beauty #skincare #remedies #smoothies #making
#vlek #reiniging #product #milieu #ecologie #klimaat #natuur #gezondheid #zerodechet #innovatie #moeder #wattrelos #roubaix #paris #frankrijk #lyon #Marseille #Bordeaux #Toulouse #Lille #bruxelles #brussels #Luik #nice
Manuka beauty skincare remedes smoothies making tache nettoyage produit environnement ecologie climat nature sante zerodechet innovation mother wattrelos roubaix paris france lyon Marseille Bordeaux Toulouse Lille bruxelles brussels Liege nice


.

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Voir toutes
Example blog post
Example blog post
Example blog post