Auto-interieur reinigen: hoe doe je dat?

Publié par Laurent Pas le

Interieur schoonmaken auto: hoe doe je dat?

Interieur schoonmaken auto:

Je brengt driekwart van je dag in de auto door: van en naar het werk, de kinderen naar school brengen en ophalen. Uw auto is dus uw tweede thuis. Daarom moet het interieur regelmatig worden onderhouden voor uw welzijn en dat van uw kleintjes. Onze volgende auto-interieur schoonmaaktips kunnen je misschien helpen.

Hoe maak ik leren stoelen schoon?

Uw dagelijkse cosmetica kan voldoende zijn om uw leren stoelen er weer schoon uit te laten zien. Een in make-up remover melk gedrenkte doek kan worden gebruikt om het interieur van de auto, en met name de leren stoelen, schoon te maken door al het stof te verwijderen.

Als er vettige vlekken op uw leren stoelen zijn neergedaald, kunt u er gewoon talkpoeder op strooien en 2 uur laten intrekken voordat u ze voorzichtig met een borstel wrijft. In het geval van slibvlekken, moet u er vaseline op smeren.

Hoe onderhoud ik stoffen stoelen?

Bij een benzinevlek kun je een oplossing maken van 200 milliliter warm water, 2 eetlepels afwasmiddel en 500 milliliter witte azijn. Het schoonmaken van het interieur auto en uw stoelen moet daarom idealiter worden uitgevoerd in vierkanten van 20 cm met een spons die is bevochtigd met de oplossing.

Natte bloedvlekken kunnen worden verwijderd met een oplossing van bloem of talk. Als het bloedvlekken zijn die al een paar weken oud zijn, kan verdund waterstofperoxide dit oplossen. Als er chemicaliën zoals parfum op je autostoeltje komen, heb je een spons nodig die in ontsmettingsalcohol is gedrenkt om het te verwijderen.

Hoe zit het met de autotapijt?

Je kunt beginnen met het verwijderen van de matten en ze een beetje heen en weer te gooien om het vuil en de resten die zich daar hebben verzameld los te maken. Dan moet je afwasmiddel, azijn en heet water mengen.

Nu moet je voor de tapijten zorgen met een paar stofzuig- en penseelstreken. Voor een grondige wasbeurt raden wij u aan om de oplossing van afwasmiddel en azijn over alle delen van het tapijt te gieten. Om de interieurreiniging auto te perfectioneren, is het een goed idee om deze goed te impregneren met een penseelstreek met harde haren. Om uw tapijt te drogen, moet u absorberend papier meenemen.


Partager ce message← Message plus ancien Message plus récent →


Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant leur publication.

Haut