autotapijtreiniger - hoe het te gebruiken?

Publié par Laurent Pas le

Hoe gebruik ik een auto tapijtreiniger?

tapijtreiniger auto

Het reinigen van het tapijt van een auto moet zeker regelmatig gebeuren. In tegenstelling tot de stoelen en ramen is dit het gedeelte waar broodkruimels, het haar van uw huisdieren en het slib van uw schoenen en die van uw kinderen zich gemakkelijk verzamelen. Het is essentieel om tijd te besteden, zorgvuldig te zijn in het schoonmaken en om de juiste producten te gebruiken.

Neem de tijd om je autotapijt schoon te maken

Hoe lang het duurt om voor je tapijt te zorgen, hangt af van de hoeveelheid vuil die er al een tijdje op ligt. Als het je gewoonte is om je tapijten eruit te halen om ze bijvoorbeeld te schudden en het slib te verwijderen, heb je waarschijnlijk weinig tijd nodig. Een goede poetszuigkracht is meer dan voldoende.

Als de zorg voor je tapijt niet een van je wekelijkse prioriteiten is, is het hoog tijd om een ​​tapijtreiniger auto te kiezen. Inderdaad, je zult op zijn minst een goed uur moeten besteden om het te laten werken en het tapijt weer schoon te maken.

Reinigen met geschikte wasoplossingen en accessoires

Voor een grote wasbeurt van autotapijten heb je keukenhanddoeken of papieren handdoeken nodig, een grote borstel met dikke haren en een oplossing van afwasmiddel, azijn en heet water om te gebruiken als tapijtreiniger auto. Een stofzuiger is ook erg handig, al was het maar om de schoonmaak te starten en de vuile elementen te verwijderen.

U zult de wasoplossing op het tapijt moeten strooien om te proberen alle delen van het tapijt krachtig te borstelen. De oplossing kan dus effectief werken om het tapijt weer schoon te maken. Wanneer u klaar bent met het doordrenken van het gehele oppervlak tijdens het poetsen, veegt u de tapijtreiniger auto nu af met absorberende doeken of papier.

Sodakristallen om je autotapijt te wassen

Verdund met heet water, zullen de sodakristallen zonder vertraging op uw tapijt inwerken en het jaarlijkse onderhoud ervan mogelijk maken. Dompel gewoon een doek in de natriumcarbonaatoplossing en veeg het tapijt af terwijl u het licht aanbrengt.

Om te spoelen, herhaalt u dezelfde stappen, maar met schoon water en een nieuwe doek. Tijdens deze operatie is het verstandig om rubberen handschoenen te dragen, omdat de sodakristallen waaruit dit autoreinigertapijt bestaat, producten zijn die de huid irriteren.


Partager ce message← Message plus ancien Message plus récent →


Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant leur publication.

Haut