automatten - Advies over het onderhoud van automatten

Publié par Laurent Pas le

Advies over het onderhoud van automattene

automate

Het onderhoud van het interieur van uw auto vereist kennis, maar ook tijd. Wat deze taak een beetje moeilijk maakt, is de ruimte om te wassen, die smaller is. Om het je gemakkelijk te maken wassen we alleen de stoelen en onderstelmatten waar we met onze voeten op hebben getrapt. Via dit artikel geven we je enkele tips voor het reinigen van de tapijten van je auto.

Reinig de automat met witte azijn

Je zou een spuitpistool en een grote borstel met dikke haren moeten hebben. Allereerst kun je de automate krachtig borstelen om koekkruimels, kleine stukjes papier en textiel of zelfs stofdeeltjes te verwijderen. Dan zou je het een spray van witte azijn en een laatste borstel voor het laatste vuil moeten geven. Ten slotte kun je afspoelen met een waterslang voordat je hem in de zon laat drogen.

Baking soda voor stomerij

Deze tapijtreiniger voor thuis is ook effectief voor uw autotapijt. Het enige wat je hoeft te doen is dit product op je automate te smeren en het de hele nacht tot in het hart van de vezels te laten doordringen. De volgende dag zal een goede afzuiging al het vuil verwijderen dat door het zuiveringszout is vastgehouden. Deze operatie maakt het ook mogelijk om het interieur van de auto te desinfecteren en de kleur op te fleuren wanneer deze nieuw is. Het is verstandig om het elke 6 maanden te herhalen.

De autoshampooer voor uw tapijt

Dit apparaat is meer geperfectioneerd voor het verwijderen van automatten en is uitgerust met 2 tanks om tegelijkertijd automattene te wassen en te spoelen. Het kan het tapijt en andere essentiële bekleding van uw auto grondig reinigen. Dit apparaat injecteert de reinigingsoplossing op het te wassen onderdeel, via de uiteinden van het wasgereedschap. Dan zuigt hij het weer op met al het vuil dat zich erin heeft opgehoopt en giet het in de vuilwatertank.

De stoomreiniger voor uw tapijt

Het is een krachtig apparaat dat zich snel kan ontdoen van opgehoopt vuil en vlekken op uw autotapijte. U kunt de hoeveelheid stoom die het produceert en de kracht aanpassen van zijn lancering (of zijn druk) om vlekken en vuil te verwijderen. Dit apparaat is zeer praktisch om het wassen van uw automatten te perfectioneren. De beste stoomreiniger moet een druk hebben tussen 3 en 6 bar.


Partager ce message← Message plus ancien Message plus récent →


Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant leur publication.

Haut